traficGarage Van Gorp verhuurt een 3 minibussen voor familie- en vriendenreizen of uitstapjes. Daarvoor zetten wij een comfortabele, rijk uitgeruste en betrouwbare Renault Traffic in. De minibus biedt plaats aan acht of negen personen en beschikt over een grote kofferruimte. Het voertuig is uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen, de motor beantwoordt aan de jongste emissienormen. Een rijbewijs type B volstaat om de minibus te besturen.

 

Prijs:

Opmerking: Exclusief €750 borg.

Deze prijs omvat:

Belangrijkste voorwaarden:

1. De minibus is bij afhaling bij garage Van Gorp volgetankt en gepoetst en dient door de huurder ook zo terug afgeleverd te worden, zoniet worden de kosten voor brandstof en poetsen extra in rekening gebracht .

2. De reservatie is pas definitief na ondertekening van het contract en de betaling van een voorschot gelijk aan de helft van het totale huurbedrag. Bij afhaling dient het resterende bedrag + de waarborg van €750 betaald te worden.

3. Tankbeurten en eventuele verkeersboetes gedurende de huurperiode zijn ten laste van de huurder.

Voor meer informatie kan u telefonisch bij Garage Van Gorp terecht op het nummer 014 / 85 25 19 of via ons contactformulier met vermelding van de periode en aanduiding van de optie 'Verhuur Trafic'.